TÁRSASHÁZI KÖZÖS KÉPVISELET

Cégünk egyik fontos, kiemelt tevékenységi köre Társasházak közös képviselete. Ügyfélszolgálati irodánkban kultúrált környezetben fogadjuk kedves ügyfeleinket.

Az általunk kezelt társasházak tulajdonosai 2013. májusától Internet segítségével is tájékozódhatnak befizetéseikről, számlaegyenlegükről, a közös költséggel kapcsolatos adatokról.
A szolgáltatás igénybevételéhez a honlap bal oldali sávjában található „TÁRSASHÁZI ÜGYFÉLKAPU” című linkre kell kattintani. A megjelenő on-line társasházkezelő rendszer egy ún. tulajdonosi kód és jelszó beírása után nyílik meg, ahol lekérdezhető a törzsadat és a számlaegyenleg. Az adatokat havonta frissítjük. Az egyénenként különböző tulajdonosi kódot és jelszót a tájékoztató levelek, illetve az elszámolások vége is tartalmazza, de érdeklődhet iránta ügyfélszolgálati elérhetőségeinken is. A jelszót személyes kérés esetén megváltoztatjuk. Az Internetes elérhetőség 2015-ben további funkciókkal is bővült, a Számvizsgáló Bizottsági tagok további listákat kérhetnek le.

Társasházi tevékenységünkről ide kattintva olvashat részletesebb tájékoztatást, vagy az alábbi linkre kattintva letöltheti minta-ajánlatunkat: Közös képviseletre szóló minta ajánlat.