A LÉSZ Kft. rövid bemutatása

A Lakáskezelő, Építőipari és SzolgáltLogókató Kft. jogelődjevel együtt mintegy 60 éves múlttal rendelkezik. Megalakítása 1950-ben történt, mint a Zalaegerszegi Ingatlankezelő és Közvetítő Vállalat, feladata pedig az állami (tanácsi) tulajdonú lakások kezelése volt. 1992. január 1-tõl pedig az IKV jogutódjaként átalakult Lakáskezelő, Építőipari és Szolgáltató Kft-vé, mint a Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzatának egyszemélyes Kft-je. Társaságunk ekkor közel 4200 bérlakást és 400 db nem lakás célú helyiséget kezelt.

Főbb tevékenységeink:

Az 1995-ös évtől folyamatason történő önkormányzati lakások értékesítése után jelenleg mintegy 780 db önkormányzati bérlakást és több mint 250 db nem lakás célú bérleményt kezelünk (garázsok, raktárak, pincék, üzletek), melyből kiemelnék a zalaegerszeg-bazitán található TV-tornyot és kilátót, melynek a presszóját is üzemeltetjük. A kezelési tevékenység keretében ellátjuk a lakások, helyiségek bérbeadását, szerződéskötését, a bérbeadóra tartozó munkálatok teljes körű elvégzését, hátralékkezelést, ügyfélszolgálat biztosítását, valamint az önkormányzat által ránk bízott egyéb vagyonelemek hasznosítását. Átlagos állományi létszámunk 52 fõ.

Az önkormányzati bérlemények kezelésén túl építőipari generálkivitelezést, karbantartást, javításokat, víz-és szennyvízszerelést, hideg- és melegburkolási munkákat, lakásfelújításokat, valamint játsztótéri és közterületi bútorok javítását, kihelyezését is végezzük.

A 2005-ös évtől megrendelésre egyedi tervezésű köztéri bútorok (padok, szemetesek, asztalok, virágládák) gyártását is végezzük, valamint ezek karbantartását is ellátjuk.

Cégünk további jelentős profilja társasházak közös képviseletének ellátása (számviteli, könyvelési, műszaki és jogi feladatok), melyet jelenleg több mint 3500 lakással kapcsolatban látunk el. Tevékenységünket szakképzett (OKJ-s) kollégák látják el.

A 2013-as évtől a társasházi közös képviseleti tevékenységünket, a tulajdonosok részére Internetes lekérdezési lehetőséggel bővítettük (elszámolások, befizetések ellenőrzése).

2007-es évtől intézmények, irodaházak, társasházak takarítását is vállaljuk.

További információkat talál a bal oldali menüben!